Van 19 januari tot en met 9 maart 2018 toont Niels Sparnaaij zijn foto’s in de Kijkruit

Niels Sparnaaij woont vanaf zijn 14e in Gendt. Hij is getrouwd met Marianne en heeft twee dochters die luisteren naar de namen Dide en Kiki.

“In Gendt ben maak ik ruim 14 jaar deel uit van de vrijwillige brandweer en ook ruim 10 jaar ben ik lid van de raad van 11 Gentenarren waarmee we  feesten organiseren voor de Gendtse gemeenschap.In de weekenden mag ik graag betaald voetbal kijken. Zowel in Nederland als BVB Dortmund in de Bundesliga.

Na mijn dienstplicht in 1993 heb ik de fotovakschool in Apeldoorn gevolgd waarna ik bij mijn ouders als fotograaf in de zaak ben gestapt. Beroepshalve fotografeer ik bijna alles wat voor handen komt. Onder andere bruiloften, familie- en portretfotografie, onroerend goed foto’s en publieksfotografie.

Als fotograaf kom je vaak op locaties waar je anders niet gauw komt en zodoende ook in de gelegenheid bent om andere foto’s te maken dan dat je opdrachtgever in eerste instantie van je verwacht. Het aantal ‘vrij werk’ foto’s werd derhalve zo groot dat ik 2 jaar geleden een jaar lang op Facebook (Niels Sparnaaij) dagelijks een foto postte. Een klein gedeelte van die foto’s hangen de komende periode in de Kijkruit in Gendt.

De foto’s die geëxposeerd zijn in de kijkruit zijn zonder uitzondering gemaakt met mijn Canon 5D MkII en zijn afgedrukt op 320gr. Canvas”.

Niels Sparnaaij


Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.