Over ons

GendtVerbeeld

Stichting Kunstkring ‘Gendt Verbeeld’ houdt zich bezig met het stimuleren en leggen van contacten tussen mensen in het kader van de beeldende en kunstzinnige vorming.

Wij organiseren permanente exposities in De Kijkruit bij de apotheek in Dorpstraat 21B te Gendt.
Kunstenaars uit Gendt en omgeving kunnen hier een passend podium vinden om te exposeren.

Daarnaast kunt u ook kunstwerken lenen bij De Kunstuitleen.
U vindt ons nu tijdelijk vanaf 1 september 2023 in het voormalige pand van de Etos, naast de AH en tegenover de Kruidvat in de winkelpromenade Julianastraat te Gendt. Onze vrijwilligers zijn er op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur, met uitzondering van de school vakanties, de vrijdag na Hemelvaart en Goede Vrijdag. Zij kunnen u informatie geven over de kunstwerken en kunstenaars en zo nodig hulp bieden bij het selecteren van kunstwerken.

Een andere activiteit waar wij ieder jaar naar uitkijken is de organisatie van de kersenfeesttentoonstelling, die het laatste weekend in juni plaatsvindt. Kunstenaars kunnen hun werk laten zien in een speciaal ingerichte expositieruimte van ‘De Leemhof’, Dorpstraat 1 te Gendt.

Bestuur Stichting Kunstkring Gendt Verbeeld:
Voorzitter – Mevr. M. Vermeer
Penningmeester – Mevr. M. Hofs    monique.kunstkring@online.nl
Bestuurslid – Mevr. D. Nas


Bankgegevens

Stichting Kunstkring ‘Gendt Verbeeld’ – Kunstuitleen
Rabobank rekeningnummer NL57RABO011.64.81.285


 

Copyrights

De copyrights van alle getoonde beelden, foto’s, video’s en teksten op deze blog liggen primair bij de makers zelf. Voorts hanteren wij de normen zoals geformuleerd door de Nederlandse stichting Pictoright die de belangen behartigt van visuele makers. www.pictoright.nl