Gert van de Pol nieuwe exposant in De Kijkruit

gert_van_de_pol_01b

Van 30 januari tot en met 27 maart 2015 exposeert Gert van de Pol uit Elst met zijn tekeningen in De Kijkruit

Gert van de Pol vertelt:

“Mijn ervaringen, op creatief terrein: ik heb overwegend kortlopende cursussen gevolgd en ik beschouw mijzelf dan ook maar als een autodidact, bij “gebrek” aan een beroepsopleiding. Tekenen is voor mij al vanaf de basisschool mijn favoriete vak en kunstbeoefening.

gert_van_de_pol_02b

De vormen die ik gebruik wisselen nogal, van heel herkenbaar tot min of meer erg vrij. Uiteindelijk gaat het me om de zoektocht binnen het lijnenspel en de vlakverdeling. Ik werk tot nu toe hoofdzakelijk met één kleur per tekening, met toevoeging van de kleur zwart. De tekeningen bestaan uit combinaties van –min of meer- bouwkundige elementen en die voeg ik samen tot een nieuw geheel. Hierdoor ontstaan verrassende constructies, zowel mogelijke, als onmogelijke.”

Met vriendelijke groet
Gert van de Pol 011

Logo De<br /><br /><br /><br /> Kijkruit

Algehele informatie Werkgroep De Kijkruit:
Contact: Anneke van Huystee
Expositieadres: ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt
Klik hier voor uitgebreide informatie en het contactformulier van De Kijkruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.