Kunstenaar Hilde Kwint exposeert haar foto’s vanaf 6 juli tot en met 17 augustus 2018 in de Kijkruit

Mijn naam is Hilde Kwint, opgegroeid in Doornenburg en nu woonachtig in Gendt. Als kunstenaar werk ik in Arnhem en Doornenburg waar ik dagelijks bezig ben met schilderen en fotografie.

Als kind was ik al bezig met het zien van de mooie elementen in de natuur en omgeving. Iedere dag was ik bezig om al het moois te vangen in tekeningen en schilderijen. De natuur met zijn kleuren en structuren inspireren mij door de emoties die ze losmaken en door de vele combinaties die mogelijk zijn. Door mijn oog voor detail zoom ik kleine onderdelen vanuit de natuur of omgeving uit tot abstracte vormen.

De laatste jaren heb ik me meer toegelegd op fotografie. Deze expositie bestaat dan ook volledig uit foto’s. Mijn kunst kenmerkt zich door specifieke composities en kleurgebruik in combinatie met het inzoomen voorbij detail niveau. Vooral toevallige structuren en kleuren probeer ik te vangen in een mooie compositie waarbij ieder thema zijn eigen verhaal verteld.


Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.