Nikky Boekhorst laat haar schilderijen zien van 26 april 2019 tot en met 7 juni 2019 in de Kijkruit

“Mijn naam is Nikky Boekhorst , ik ben 20 jaar en woon in Doornenburg. Ik studeer voor kraamzorg.

Deze schilderijen heb ik zelf gemaakt. Graffiti spreekt mij altijd erg aan. Ik vind het ook iets moois hebben. Toen zag ik Graffiti zonder letters voor bij komen. Dit wilde ik ook kunnen. En ik wist dat mijn vader nog spuitbussen in de garage had liggen. Dus heb ik mijn vaders overal aan gedaan (veel te groot), en ging maar gewoon iets proberen op een stukje hout. Tot mijn verbazing vond ik het echt leuk om te doen. Ik ben er betere spullen voor gaan kopen en probeer  nu steeds nieuwe dingen uit.

Ik doe dit sinds een jaar. En heb al veel schilderijen gemaakt. Het bevalt me nog steeds. Ik vind het leuk dat andere mensen naar mijn schilderijen kunnen gaan kijken: hopelijk vinden ze het mooi.”

Mijn mailadres is: nikky.boekhorst@hotmail.com

dav

dav

dav

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.