Vriendschap is een kunst!

Van 13 oktober tot en met 1 december 2017 exposeert een ‘vriendengroep’ in De Kijkruit

Wij zijn een ‘gewone’ vriendengroep uit Gendt. Onze vriendschap bestaat al jaren. Inmiddels beseffen wij ons dat onze groep niet meer zo gewoon is. Wij zijn met 28 personen en al ruim 25 jaar goede vrienden. Lief en leed wordt gedeeld.

Elk jaar zijn er een aantal hoogtepunten waar we allemaal naar uitkijken. Ons jaarlijkse weekendje weg is daar één van. Er worden dan allerlei activiteiten georganiseerd waarbij het vooral gaat om de gezelligheid, hoewel het fanatisme er nog steeds behoorlijk vanaf straalt.

Afgelopen maart hebben we tijdens ons weekend een workshop schilderen gehad van onze eigen leermeester Judith. Opdracht was : maak een schilderij met het thema Vriendschap! We gingen allemaal enthousiast aan de slag en het eindresultaat bleek prachtig.

Wat onze groep kenmerkt is de verscheidenheid en dat zie je terug in de schilderijen.  Alle 28 zijn ze verschillend en toch een prachtig totaal geworden.  Wat een kunst om samen toch een mooi geheel te zijn! En dat mag wel een keer tentoongesteld worden!


Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.