Atelier 13

In de zomer van 2013 kwamen de deelnemers van de Gendtse bijdrage aan ‘Het Geluk van Lingewaard’  bijeen om hun expositie te evalueren. Dankzij de prachtige expositie-ruimte in de De Munnikhof’, waar gastheer Stefan Posthuma de kunstenaars een gastvrij onderkomen bood, kon het thema van de rondreizende steen aan een breed publiek worden gepresenteerd.

Tijdens deze evaluatie ontstond het idee om in een vrij beschikbare ruimte bij Loes en Geert Bookelmann een atelier te starten. Na een succesvol eerste seizoen kreeg dit initiatief met toevoeging van de naam ‘Atelier 13’ en het daarvoor ontwikkelde logo een eigen herkenbaar gezicht.

atelier_13_logo_500pix

Geheel naar eigen inzicht werken de deelnemende kunstenaars aan hun projecten. Onderlinge reflecties op het werk leveren verrassende vakinhoudelijke inzichten en ideeën op.

Atelier_13_groepsfoto_seizoen_14_15

Groepsfoto bij samenkomst afsluiting seizoen 2014 – 2015. [ Foto: Geert Bookelmann ]

Door (Corona)terugloop en ontwikkelingen bij de familie Bookelman is Atelier13 begin 2021 verhuisd naar de Biezenkamp 23F, op het industrieterrein in Gendt. Het pand wordt beheerd door Miranda Cossé van “Krachtvaardig”

 

3 reacties

  1. Super Foto ! door Geert Bookelmann Complimenten uit Gendt
    Livia cozma

  2. Rineke Verhoeven

    Wij zoeken nog nieuwe leden! Het enigste criterium is dat je zelfstandig kunt werken. Meld je aan: jan.rineke@planet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.