Geertje de Gooijert exposeert in de Kijkruit van 17 juli tot en met 11 september 2015

Info – De Kijkruit – Expositie

Geertje de Gooiert 20150510_200314-1

Geertje de Gooijert toont haar werk in de Kijkruit.
Deze expositie is te zien van 17 juli tot en met 11 september 2015.

Geertje vertelt:

“Wie ben ik? Mijn naam is Geertje de Gooijert en 57 jaar jong. Tot aan mijn 46ste heb ik nooit iets gehad met kunst en/of hobby. Na 2 herseninfarcten op mijn 46ste heb ik een jaar geknokt om mijn leven weer op te pakken. Ondanks de restverschijnselen hiervan ben ik begonnen met diverse hobby’s. Dat gaf een doel en ook structuur in mijn dagelijks leven. Tevens kon ik mijn gevoelswereld kwijt door hiermee bezig te zijn.

Dit is uitgebreid tot de kunstuitingen die ik nu veelal doe namelijk schilderen en beeldhouwen. Daarnaast hou ik me ook bezig met mijn kinderen en kleinkinderen waar ik heel veel plezier en steun van ervaar. De schilderijen die u hier ziet, is mijn werk van de afgelopen twee jaar. Inspiratiebronnen waren reclames, foto’s, en onder andere ook bestaande schilderijen. Ik hoop dat u hiervan kunt genieten.”

Geertje de Gooijert


Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.