Atelier 4akker exposeert in de Kijkruit van 30 juni tot en met 25 augustus

Op de foto ben ik bezig met een Zomer Mandala

Mijn naam is Jacqueline Bakker en ik woon al weer vele jaren  in het centrum van Huissen. Hier heb ik in de Vierakkerstraat een atelier/winkel voor mozaïek. In 1993 ben ik gestart met schilderen. Ik heb een aantal jaren les gehad van Ellen Baptist en Bart Elferink. Sinds 2003 maak ik ook  mozaïek kunst. Deze cursus heb ik op Curaçao gevolgd. Daar heb ik ook keramiek geleerd. We hebben daar met ons gezin van 2002 tot 2005 gewoond. De mooie zeeblauwe kleuren zie je nog steeds terug in mijn werk.

Voor deze expositie in de Kijkruit heb ik gekozen voor het thema ZOMER. Dit thema is nog al voor de handliggend omdat ik in de periode 30 juni tot 25 augustus mag exposeren! Ik heb een serie gemaakt van alle vier seizoenen. Foto’s hiervan zijn te zien op mijn website www.atelier4akker.nl In mijn atelier is het mogelijk zelf te leren mozaïeken.

Vragen over mijn werk? Bel gerust 06-26429426

Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.