Eef Janssen exposeert van 21 december 2018 tot en met 1 februari 2019 in de Kijkruit

‘De schilder heeft van zijn
passie een hobby gemaakt’

Even voorstellen:

Al op jonge leeftijd werd ik door mijn vader vertrouwd gemaakt met verf zoals het mengen vanuit de basis wit en toevoeging van lijnolie – siccatief  –  zinkwit of loodwit. Mijn vader was n’ gediplomeerd (1924) huis en decoratie schilder. In zijn werkplaats stonden regelmatig rijtuigen voor een nieuw verfje en het opknappen van de accessoires, door derden. Ook de familie wapens of schilden werden er opnieuw met de hand opgezet. Ik heb in die jaren 1950 veel van deze oude vakman geleerd.

Zo is mijn passie voor het decoratief schilderen ontstaan. Het volgen van wat opleidingen was de start van mijn schilder activiteiten. Na mijn pensionering heb ik de kwasten weer op gepakt en de resultaten kun je ook bewonderen op mijn website: www.eefjanssen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.