Hilde Kwint laat haar fotocomposities zien van 30 oktober tot en met 11 december 2020

Gendt – Mijn naam is Hilde Kwint, opgegroeid in Doornenburg en nu woonachtig in Gendt. Als kunstenaar werk ik in sinds kort in Gendt waar ik dagelijks bij KrachtVaardig 64B bezig ben met schilderen en fotografie.

Het thema van deze expositie is paars/blauw

Als kind was ik al bezig met het zien van de mooie elementen in de natuur en omgeving. Iedere dag was ik bezig om al het moois te vangen in tekeningen en schilderijen. De natuur met zijn kleuren en structuren inspireren mij door de emoties die ze losmaken en door de vele combinaties die mogelijk zijn. Door mijn oog voor detail zoom ik kleine onderdelen vanuit de natuur of omgeving uit tot abstracte vormen. De laatste jaren heb ik me meer toegelegd op fotografie. Deze expositie bestaat dan ook volledig uit foto’s. Mijn kunst kenmerkt zich door specifieke composities en kleurgebruik in combinatie met het inzoomen voorbij detail niveau. Daarnaast maak ik regelmatig zelfportretten waarbij ik mijn gemoedstoestand op dat moment probeer te vangen. In deze expositie heb ik ook mijn eigenwijze kat Pientje geportretteerd in een bewerkte foto.

 

                                                 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.