Schilders van Bart Elfrink vanaf 27 januari 2023 te zien in de Kijkruit

Wij zijn met acht cursisten van Bart Elfrink bij de Kleine Academie Oost in Bemmel. Acht cursisten staan garant voor diversiteit. De meesten van ons komen uit Lingewaard en sommigen schilderen al meer dan 25 jaar, anderen zijn wat later begonnen en de jongste heeft zich 4 jaar geleden aangesloten. Elke donderdagavond staan we als groep in het atelier in de Kinkel. We ervaren het als inspirerend om in een groep te werken, brengen elkaar op ideeën, ontdekken de mogelijkheden van verschillende materialen en welke ons het meest aanspreken: olieverf, acrylverf, potlood, houtskool, aquarel of soft pastel.

Bart is een docent die een ieder vrij laat, die met je meeloopt naar waar jij naartoe wilt en je verder op weg helpt met zijn aanwijzingen als je daar behoefte aan hebt.

We halen inspiratie uit veel bronnen, de natuur, de mensen in ons dagelijks leven, de krant, fantasielandschappen uit games, foto’s in boeken en op internet, in schilderijen van grote meesters.

Al die inspiratiebronnen leveren divers werk op. We schilderen landschappen, bloemen, dieren, stillevens, prentjes voor de kleinkinderen.

Schilderen en tekenen hoort voor ons bij het leven. Het biedt ons ontspanning, we halen er voldoening uit. Gewoon heel plezierig om te doen.

 foto 1 De kinkel 2023 foto 3 De Kinkel 2023 foto 4 De Kinkel 2023 foto 5 De Kinkel 2023foto 3 De Kinkel 2023foto 4 De Kinkel 2023foto 5 De Kinkel 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.