Van 12 augustus tot en met 23 september 2022 laat Roland zijn schilderijen en tekeningen zien.

Hoi ik ben Roland en ben 53 jaar. Ik woon alweer 12 jaar in Gendt.

Van kind af aan tekende ik al graag voorwerpen en gezichten na, soms dagen achter elkaar. En was ook druk met potloden en stiften in vrije vormgeving oftewel mijn abstracte fantasiewereld.

15 jaar geleden ben ik weer verdergegaan met mijn vertrouwde hobby. Ik begon te tekenen op grote vellen papier en nu met acrylstiften. Ik bezit van dit werk een grote serie. Maar ik wilde me zelfstandig verder ontwikkelen. Het leuke van kunst is, en dat komt regelmatig voor, dat er een totaal ander perspectief is ontstaan nadat mijn werkstuk klaar is. Hierdoor kan ik weer met nieuwe inspiratie verder. De laatste 10 jaar ben ik druk in de weer met het maken van acrylverf werkstukken op hout en doek en soms ook op een muur. En ik moet zeggen dat ik het leuk vind, mensen blij te maken en blij te zien met mijn werkstukken. Het impressionisme in mijn werk geeft mij een soort vrijheid van werken. Ik hou ervan mijn werk soms ruig op te zetten zonder een vooropgezet plan. Natuurlijk is dit niet mijn enige stijl.

Ik houd ook van nauwkeurig werken en gebruik hiervoor verschillende technieken. En diepte in het werk is ook belangrijk voor me, een soort van 3-dimensionaal.

Naast het schilderen, heb ik mijn oude liefde, het tekenen weer opgepakt van portretten en andere onderwerpen. Portret tekenen is erg moeilijk, en voorlopig heb ik dat losgelaten. Loslaten is ook een kunst, haha. Verder werk ik in opdracht zolang het enigszins binnen mijn stijl is. Aan een eigen site wordt nog gewerkt. Het bekijken van mijn werk is altijd mogelijk.   Mijn telefoon nummer is 06-20517706   Gegroet Roland

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.