Vanaf 1 juli tot en met 12 augustus toont Lucia Broertjes haar schilderijen in de Kijkruit

Sinds een paar jaar heb ik mijn oude liefde, het schilderen weer opgepakt.

Alsof ik de schade wilde inhalen deed ik niet anders dan schilderen, dag in dag uit. Wakker worden en weer verder schilderen. Wat een heerlijke uitlaatklep is dat!!

Inmiddels is er ook weer tijd voor andere dingen. Maar nog altijd kan ik mezelf uren verliezen en helemaal opgaan in het creëren van mijn eigen wereldje.

Nieuwe techniekjes doe ik op door op instagram rond te struinen en te kijken en soms ook contact te hebben met andere schilders. Heel inspirerend.

Ik gebruik voornamelijk acrylverf.  Het is een makkelijk te gebruiken product en de kleuren zijn prachtig.

Een bepaalde kleur is vaak voor mij het uitgangspunt. Ik begin gewoon ergens op het doek en zie wel wat er gebeurd.  Ik laat graag de kwasten en de verf hun eigen weg gaan , dat geeft wat mij betreft het mooiste resultaat. Dan komt het ook echt uit  je diepste zelf.

Mijn schilderijen zijn altijd lieflijk en een tikje vrouwelijk.

Ik hou van het impressionisme omdat het mij de totale vrijheid geeft. Ik waak er voor realistisch te gaan schilderen want dan moet ik zo enorm mijn best doen om het perfect weer te geven dat ik het plezier verlies en het voor mij geen ontspanning meer is.

Geef mij een vrije dag, een doek,  mijn verf en kwasten en ik ben helemaal in mijn element!!

Veel kijkplezier van Lucia Broertjes.

https://twitter.com/GendtVerbeeld https://www.facebook.com/GendtVerbeeld https://www.instagram.com/Kijkruit  Expositieadres (raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt.

 

Interesse om te exposeren of mee te werken ? Geef je op via het aanmeldingsformulier www.kunstkringgendtverbeeld.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.