Van 17 juni tot en met 12 augustus 2016 toont Milou Hoogveld haar werk in De Kijkruit

Mijn naam is Milou Hoogveld en ik ben 25 jaar. Vanaf kinds af aan was ik altijd al druk met tekenen en schilderen. Dit heeft zich ontwikkeld tot één van mijn passies. Hierbij heb ik het tekenen met potloden en stiften ingeruild voor kwasten en beitels. Daarnaast is het formaat van de werken met mij meegegroeid. Waar ik vroeger gebruik maakte van een A4’tje loopt het nu soms zo uit de hand dat de werken 2 x 2 meter zijn.

Mijn werken zijn voornamelijk ontstaan tijdens mijn studie. Voor mijn opleiding tot beeldend therapeut moest ik verschillende materialen en technieken kunnen beheersen. Aan de hand van verschillende thema’s denkend aan mijn zelfbeeld; hoe kijk ik naar mezelf & emoties; wat voel ik en hoe ga ik hier mee om. Ik was vrij om dit op een beeldende wijze vorm te geven. Ik vind het fijn om tijdens het proces fysiek in beweging te zijn dus werk ik graag groot met verf,  of juist grof met hout.

 Één van mijn leraren heeft me erg geholpen en geïnspireerd tijdens het maken van verschillende werken. Ik ben zelf perfectionistisch en niet snel tevreden. Hij heeft mij met verschillende vragen geholpen en  tips gegeven om zo een eigen signature te ontwikkelen in mijn werk en ik heb geleerd tevreden te kunnen zijn met hetgeen ik gemaakt had.

 Hoe mijn toekomstige werk eruit zal zien durf ik niet te zeggen. Ik laat me inspireren door alles wat er om me heen gebeurt.

Milou Hoogveld IMG_3150 Milou Hoogveld IMG_2528 Milou Hoogveld IMG_6803


Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Fotografie: alle rechten voorbehouden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.