Viola van Vredendaal laat haar olieverfschilderijen zien van 13 april tot en met 25 mei 2018

“Mijn naam is Viola van Vredendaal-de Wit. Ik ben geboren in Hilversum en via Eindhoven in Afferden (Gelderland) neergestreken. Ik ben begonnen met het schilderen van olieverf schilderijen in 2013 bij een schilderclub in Boven Leeuwen onder begeleiding van een ervaren kunstschilder.

Mijn inspiratie komt vaak via wensen van anderen: ik maak wat ze mooi vinden. Verder maak ik schilderijen aan de hand van bestaande afbeeldingen. Het kan dan ook van alles zijn: huizen, dieren, mensen. Op die manier probeer ik veel uit om er zo achter te komen wat nu precies mijn eigen stijl kan gaan worden.

Graag wil ik in de toekomst een schilderij maken die helemaal ‘uit mijzelf’ komt. Dat lijkt mij een geweldige leuke uitdaging. Maar ik zal eerst nog veel moeten oefenen…”


Logo De Kijkruit

Informatie werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee, Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt – Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.