De Kijkruit vraagt vrijwilligers!

De Kijkruit in Gendt bestaat al 34 jaar en is sindsdien een begrip geworden in Lingewaard. Zeer veel amateurkunstenaars hebben inmiddels gebruik gemaakt van De Kijkruit als een laagdrempelige voorziening om hun kunstwerken te laten zien.

De kunstwerken variëren van olieverfschilderijen, aquarellen, tekeningen, foto’s, gebrandschilderde ramen, keramiek van brons of klei tot houtsnijwerk en allerlei verzamelingen. Tevens vormt De Kijkruit een springplank naar bekendheid en voor sommigen het uitbouwen naar meer professionaliteit.

 De Kijkruit is een onderdeel van “Stichting Kunstkring Gendt Verbeeld”

Zie ook deze site : www.kunstkringgendtverbeeld                                                                                                                                                         De apotheek Benu stelt zijn etalage ter beschikking om de kunstwerken ten toon te stellen zodat veel mensen kunnen genieten van deze vaak hele mooie ruit!

 Zonder de inzet van vrijwillige medewerkers is De Kijkruit dan ook niet mogelijk. Wegens het vertrek van en/of drukte met werk van enkele vrijwilligers vraagt De Kijkruit nieuwe medewerkers die willen helpen bij het inrichten van de Kijkruit. Het inrichten daarvan gebeurt elke 6 weken bij toerbeurt. Verder vergaderen we enkele keren per jaar en wanneer nodig.

Dus, hou je van creativiteit en heb je enkele uren over, dan zoeken we jou!

 

Opgeven kan bij:  A. van Huystee

0481-421156

a.huystee@planet.nl  of via bovenstaande site.

 

 Algehele informatie: Werkgroep De Kijkruit: Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl

https://twitter.com/GendtVerbeeld https://www.facebook.com/GendtVerbeeld https://www.instagram.com/Kijkruit  Expositieadres (raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt.

 

 

I

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.