Kunstkring Gendt Verbeeld onderscheiden met de Orde van de Sprauwejagers

Blije gezichten bij Dorien Nas, Marieke Vermeer, Henny Verstege, Monique Hofs en Vera Berns die de Orde van de Sprauwejagers in ontvangst namen.

Jaarlijks wordt tijdens Carnaval op zondag door het Sprauwejagersgilde de Orde van de Sprauwejagers uitgereikt aan een persoon of organisatie die een verdienstelijke bijdrage heeft geleverd aan de Gendtse gemeenschap. Dit jaar werd de orde, met het bronzen beeldje naar ontwerp van Frans Leferink, uitgereikt aan de Kunstkring Gendt Verbeeld.

Toespraak prins carnaval Jan-Willem de Buutegewone

Als vertegenwoordiging van de Kunstkring nam het bestuur: Marieke Vermeer, Monique Hofs en Dorien Nas, ondersteund door Vera Berns en Henny Verstege van de Gendtse Kunstuitleen, de carnavals-orde met het bijbehorende bronzen beeldje in ontvangst uit handen van oppersprauwejager Thé Aarntzen. Na deze carnavaleske plechtigheid hielden ook prins carnaval Jan-Willem de Buutegewone en burgemeester Schuurmans-Wijdeven een toespraak. Namens alle vrijwilligers van de Kunstkring sprak voorzitter Marieke Vermeer haar dankwoord uit.

Toespraak burgemeester Schuurmans-Wijdeven

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.